[Totaal: 3   Gemiddelde:  5/5]

Telefonisch contact met de Klantenservice van KPN

Bel met uw telefoon naar 1830 en we verbinden u door met de klantenservice van KPN voor telefonisch contact met het KPN telefoonnummer.

Bel met 1830 voor contact met de klantenserviceBel: 1830 (€0,80 / min)
Bel 1830 voor contact met de klantenserviceKPN.com

De klantenservice KPN bellen? Handige en belangrijke informatie

U zoekt het telefoonnummer van KPN klantenservice om telefonisch met een medewerker te kunnen spreken of storing te melden? De KPN klantenservice kan uw informatie geven over een algemene storing of u kunt er een nieuwe storing melden of vraag stellen. Vindnummer.nl kan u doorverbinden met het telefoonnummer van de helpdesk of klantenservice van KPN. Onze telefonistes staan u graag te woord en verbinden u deskundig en snel door naar het juiste nummer voor contact met KPN.

Vindnummer.nl heeft geen samenwerkings relatie met bedrijven of instanties die in onze bestanden voorkomen.

Vindnummer.nl beschikt over de bijgewerkte en up-to-date gegevens van actuele klantenservice, helpdesk en algemene telefoonnummers van vrijwel alle bedrijven, verenigingen en instanties. Via onze service kunt u direct telefonisch doorverbonden worden en hoeft u niet lang meer te zoeken naar een nummer. Erg handig voor wanneer u onderweg bent en niet door die lange onhandige klantenservice contact pagina’s wil bladeren voordat u eindelijk het nummer vind waar u naar toe wilt bellen om een medewerker te spreken. Voor onze dienst kunt u met uw telefoon bellen met 1830 (€0,80 per min plus de eventuele kosten voor het gebruik van uw mobiele telefoon). Nadat u bent doorverbonden geldt ditzelfde tarief omdat u bent doorgeschakeld via onze centrale. Onze telefonistes kunnen u ook het nummer geven waarna u ophangt en zelf het nummer belt, vraag hier naar!

Diensten waarover u telefonisch contact met KPN kunt maken

Voor de volgende populaire diensten van KPN kunt u bellen met om in contact te komen met de klantenservice:

Alles-in-1
Sim Only
KPN Compleet
Telefoons
Prepaid
Abonnementen
Internet
Glasvezel
Televisie
KPN Smartlife
KPN Presenteert

Over KPN

KPN biedt op de markt in Nederland onder andere vaste en mobiele telefoniemogelijkheden aan. Daarnaast beschikken zij ook over pakketten in combinatie met internet en televisie. Sinds de oprichting in 1852 door de Nederlandse overheid heeft KPN grote stappen gemaakt op de markt. Als toenmalig staatsbedrijf heeft het de hoofdrol gespeeld in het operationeel maken van de telefonieverbindingen die Nederland rijk is. KPN is inmiddels één van meerdere spelers op de markt, maar bezit een marktaandeel waardoor het wel één van de grootste van Nederland genoemd mag worden. Het hoofdkantoor van KPN staat in Den Haag. Het bedrijf is ruim 13.000 medewerkers rijk.

De kernwaarden van KPN luidde als volgt: persoonlijk, eenvoud en vertrouwen. De kernwaarde persoonlijk, is erg belangrijk voor KPN. Zij streven naar dit uitgangspunt om het karakter van het bedrijf te benadrukken. Het is belangrijk dat elke medewerker van KPN, bereikbaar, toegankelijk, eerlijk, open en duidelijk is. Daardoor is de klantenservice KPN goed bereikbaar en staat deze altijd voor u klaar.

De tweede kernwaarde is eenvoud, en dit staat binnen KPN voor een helder en eenvoudig aanbod waarbij optimale service op nummer 1 staat. Het is hierbij belangrijk dat de medewerkers van KPN de klant snel en accuraat helpt bij de problemen die eenvoudig opgelost kunnen worden. Dan de laatste kernwaarde en misschien wel de belangrijkste, vertrouwen. KPN is een bedrijf dat zich richt op groei. Om deze doelstelling te behalen is het voor zowel KPN als de klanten van KPN belangrijk dat iedereen tevreden is en dat KPN vertrouwen wekt bij de consument. Samengevat wil KPN met deze drie kernwaarden deze groei verwezenlijken.

Voor de Klantenservice KPN belt u simpel en snel met het telefoonnummer 1830.

Vindnummer.nl is niet verbonden of aangesloten bij KPN