[Totaal: 1   Gemiddelde:  5/5]

Telefonisch contact met de Klantenservice van Zalando

Bel met uw telefoon naar 1830 en we verbinden u door met de klantenservice van Zalando voor telefonisch contact met het Zalando telefoonnummer.

Bel met 1830 voor contact met de klantenserviceBel: 1830 (€0,80 / min)
Bel 1830 voor contact met de klantenserviceZalando.nl

De klantenservice Zalando bellen? Handige en belangrijke informatie

U zoekt het telefoonnummer van Zalando klantenservice om telefonisch met een medewerker te kunnen spreken of navraag over een pakket te doen? De Zalando klantenservice kan uw informatie geven over uw bestelling of u kunt een vraag stellen. Vindnummer.nl kan u doorverbinden met het telefoonnummer van de helpdesk of klantenservice van Zalando. Onze telefonistes staan u graag te woord en verbinden u deskundig en snel door naar het juiste nummer voor contact met Zalando.

Vindnummer.nl heeft geen samenwerkings relatie met bedrijven of instanties die in onze bestanden voorkomen.

Vindnummer.nl beschikt over de bijgewerkte en up-to-date gegevens van actuele klantenservice, helpdesk en algemene telefoonnummers van vrijwel alle bedrijven, verenigingen en instanties. Via onze service kunt u direct telefonisch doorverbonden worden en hoeft u niet lang meer te zoeken naar een nummer. Erg handig voor wanneer u onderweg bent en niet door die lange onhandige klantenservice contact pagina’s wil bladeren voordat u eindelijk het nummer vind waar u naar toe wilt bellen om een medewerker te spreken. Voor onze dienst kunt u met uw telefoon bellen met 1830 (€0,80 per min plus de eventuele kosten voor het gebruik van uw mobiele telefoon). Nadat u bent doorverbonden geldt ditzelfde tarief omdat u bent doorgeschakeld via onze centrale. Onze telefonistes kunnen u ook het nummer geven waarna u ophangt en zelf het nummer belt, vraag hier naar!

Diensten waarover u telefonisch contact met Zalando kunt maken

Voor de volgende populaire diensten van Zalando kunt u bellen met om in contact te komen met de klantenservice:

Kleding
Schoenen
Sportartikelen
Tassen en Accessoires
Premium heren en dameskleding
Kindermode

Over Zalando

Zalando is een online kleding zaak die niet beschikt over fysieke winkels. Zalando is actief in 15 landen en de medewerkers van Zalando zijn verspreid over meer dan 100 landen.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Berlijn en probeert zich te onderscheiden met unieke kledingdesigns en snelle levering aan huis.

Voor de Klantenservice Zalando belt u simpel en snel met het telefoonnummer 1830.

Vindnummer.nl is niet verbonden of aangesloten bij Zalando