[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Klantenservice Hollands Nieuwe

phone_icon
Bel: 1830 (€0,80 / min)


canstockphoto10760534_noshadow

www.hollandsnieuwe.nl

1830 telefoonnummer informatie dienst bel 1830 en we verbinden u door

Over hollandsnieuwe

hollandsnieuwe is een Nederlandse telecom provider op gebied van mobiele telefonie voor consumenten. Ze hebben abonnementen met telefoon maar ook sim only abonnementen. Het is een prijsvechter. hollandsnieuwe wordt geschreven zonder hoofdletter en aan elkaar. Het is een dochterbedrijf van Vodafone. Er is wat commotie geweest rond de wachttijden bij het bellen naar de klantenservice maar deze zijn in samenwerking met de Consumentenbond en Klachtenkompas opgelost.


De hollandsnieuwe bellen? Handige en belangrijke informatie om contact te maken

U zoekt het nummer van hollandsnieuwe om telefonisch via uw eigen vertrouwde telefoon met een medewerker te kunnen spreken? Vindnummer.nl kan u doorverbinden met het telefoonnummer van de helpdesk cq. klantenservice van hollandsnieuwe. Onze telefonistes staan u graag te via de telefoon te woord en verbinden u deskundig en snel door naar het juiste nummer zodat u contact krijgt met een medewerker van de hollandsnieuwe.

Vindnummer.nl heeft geen samenwerkings relatie met bedrijven of instanties die in onze bestanden voorkomen.

Vindnummer.nl beschikt over de bijgewerkte en up-to-date gegevens van actuele klantenservice, helpdesk en algemene contact telefoonnummers van vrijwel alle bedrijven, verenigingen en instanties. Via onze service kunt u direct telefonisch doorverbonden worden en hoeft u niet lang meer te zoeken naar een nummer. Voor onze dienst kunt u bellen met 1830 (€0,80 per min plus de eventuele kosten voor het gebruik van uw mobiele telefoon). Nadat u bent doorverbonden geldt ditzelfde tarief omdat u bent doorgeschakeld via onze centrale.

Vindnummer.nl is niet verbonden of aangesloten bij Hollands Nieuwe