[Totaal: 1   Gemiddelde:  5/5]

Telefonisch contact met de Klantenservice van Eneco

Bel met uw telefoon naar 1830 en we verbinden u door met de klantenservice van Eneco voor telefonisch contact met het Eneco telefoonnummer.

Bel met 1830 voor contact met de klantenserviceBel: 1830 (€0,80 / min)
Bel 1830 voor contact met de klantenserviceEneco.nl

De klantenservice Eneco bellen? Handige en belangrijke informatie

U zoekt het telefoonnummer van Eneco klantenservice om telefonisch met een medewerker te kunnen spreken of storing te melden? De Eneco klantenservice kan uw informatie geven over een algemene storing of u kunt er een nieuwe storing melden of vraag stellen. Vindnummer.nl kan u doorverbinden met het telefoonnummer van de helpdesk of klantenservice van Eneco. Onze telefonistes staan u graag te woord en verbinden u deskundig en snel door naar het juiste nummer voor contact met Eneco.

Vindnummer.nl heeft geen samenwerkings relatie met bedrijven of instanties die in onze bestanden voorkomen.

Vindnummer.nl beschikt over de bijgewerkte en up-to-date gegevens van actuele klantenservice, helpdesk en algemene telefoonnummers van vrijwel alle bedrijven, verenigingen en instanties. Via onze service kunt u direct telefonisch doorverbonden worden en hoeft u niet lang meer te zoeken naar een nummer. Erg handig voor wanneer u onderweg bent en niet door die lange onhandige klantenservice contact pagina’s wil bladeren voordat u eindelijk het nummer vind waar u naar toe wilt bellen om een medewerker te spreken. Voor onze dienst kunt u met uw telefoon bellen met 1830 (€0,80 per min plus de eventuele kosten voor het gebruik van uw mobiele telefoon). Nadat u bent doorverbonden geldt ditzelfde tarief omdat u bent doorgeschakeld via onze centrale. Onze telefonistes kunnen u ook het nummer geven waarna u ophangt en zelf het nummer belt, vraag hier naar!

Diensten waarover u telefonisch contact met Eneco kunt maken

Voor de volgende populaire diensten van Eneco kunt u bellen met om in contact te komen met de klantenservice:

Stroom
Gas
CV en onderhoud
Zonnehub
Warmtewinner
Toon Thermostaat
Warmte en Koude
Slimme Energiemeter
MKB & ZZP
Grootzakelijk

 

Over Eneco

Eneco Holding N.V. (Eneco) is een Nederlands energiebedrijf, ontstaan door een samensmelting van meerdere partijen.

Het bedrijf werkt over de hele wereld, met werkzaamheden in Nederland, Groot Brittannië, Duitsland, Frankrijk en België. Het hoofdkantoor van Eneco Groep is gevestigd in Rotterdam. Het bedrijf houdt zich bezig met de productie, handel, levering en het transporteren van aardgas, elektriciteit en warmte. Het energiebedrijf is opgericht op 1 januari 1995, onder de naam ENECO en in juli 2000 is de naam veranderd naar ENECO Energie. Het bedrijf heeft ook een visie, duurzame energie voor iedereen.

Het bedrijf maakte in 2016 een netto winst van 199 miljoen euro, het jaar daarvoor 208 miljoen. Eneco heeft 50% aandelen verworven in het IT bedrijf LichtBlick.  Verder werd Eneco toegelaten tot het Science Based Targets initiative dat zich bezig houdt met de klimaatafspraken die zijn gemaakt in Parijs. In 2017 is Eneco gestart met de eerste zonne hub in Etten-Leur.

Vindnummer.nl is niet verbonden of aangesloten bij Eneco