[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Telefonisch contact met de Klantenservice van Nuon

Bel met uw telefoon naar 1830 en we verbinden u door met de klantenservice van Nuon voor telefonisch contact met het Nuon telefoonnummer.

Bel met 1830 voor contact met de klantenserviceBel: 1830 (€0,80 / min)
Bel 1830 voor contact met de klantenserviceNuon.nl

De klantenservice Nuon bellen? Handige en belangrijke informatie

U zoekt het telefoonnummer van Nuon klantenservice om telefonisch met een medewerker te kunnen spreken of storing te melden? De Nuon klantenservice kan uw informatie geven over een algemene storing of u kunt er een nieuwe storing melden of vraag stellen. Vindnummer.nl kan u doorverbinden met het telefoonnummer van de helpdesk of klantenservice van Nuon. Onze telefonistes staan u graag te woord en verbinden u deskundig en snel door naar het juiste nummer voor contact met Nuon.

Vindnummer.nl heeft geen samenwerkings relatie met bedrijven of instanties die in onze bestanden voorkomen.

Vindnummer.nl beschikt over de bijgewerkte en up-to-date gegevens van actuele klantenservice, helpdesk en algemene telefoonnummers van vrijwel alle bedrijven, verenigingen en instanties. Via onze service kunt u direct telefonisch doorverbonden worden en hoeft u niet lang meer te zoeken naar een nummer. Erg handig voor wanneer u onderweg bent en niet door die lange onhandige klantenservice contact pagina’s wil bladeren voordat u eindelijk het nummer vind waar u naar toe wilt bellen om een medewerker te spreken. Voor onze dienst kunt u met uw telefoon bellen met 1830 (€0,80 per min plus de eventuele kosten voor het gebruik van uw mobiele telefoon). Nadat u bent doorverbonden geldt ditzelfde tarief omdat u bent doorgeschakeld via onze centrale. Onze telefonistes kunnen u ook het nummer geven waarna u ophangt en zelf het nummer belt, vraag hier naar!

Diensten waarover u telefonisch contact met Nuon kunt maken

Voor de volgende populaire diensten van Nuon kunt u bellen met om in contact te komen met de klantenservice:

Stroom
Gas
Zonnepanelen
Elektrisch rijden
Stadswarmte
CV-ketel
Isolatie
Ventilatie
Huisbeveiliging

Over Nuon

Nuon, is een energieonderneming, dat onderdeel is van Vattenfall. Nuon levert elektriciteit, gas en warmte. Het bedrijf produceert en levert aan ongeveer 2 miljoen consumenten en bedrijven binnen Nederland. Het bedrijf is in 1994 ontstaan na een fusie van drie verschillende nutsbedrijven, PEB Friesland, Zuid-Gelderse en Veluwe. Het bedrijf heeft als doelstelling; een betrouwbare, betaalbare en duurzame dienst leveren op het gebied van energie. Mochten er onverhoopt toch problemen ontstaan dan is de klantenservice van Nuon er altijd voor haar klanten. Nuon is een onderdeel van Vattenfall, Vattenfall heeft Nuon in 2009 overgenomen. Dit is één van de grootste elektriciteitsproducten van Europa.

De afzet is redelijk constant, de omzet van Nuon veranderd echter elk jaar, dit komt door de veranderingen in de energieprijzen. De missie van Nuon, is om tot de koplopers van duurzame energieproductie te behoren. Nuon vindt de wereldwijde klimaatproblematiek erg belangrijk, deze vraagt om het terugdringen van CO2 uitstoot. Dit kan alleen gerealiseerd worden door het stimuleren van duurzame energieproductie.

Onder energie hebben zij: Budget, standaard, zekerheid en duurzaam. Ook biedt Nuon een CV ketel dienst aan. Voorheen zat het hoofdkantoor van Nuon op de Spaklerweg in Amsterdam en op Schiphol Rijk. Het nieuwe hoofdkantoor is te vinden in Amsterdam Zuidoost. Mocht u Nuon nodig hebben, neem dan direct contact op met Klantenservice Nuon voor al uw vragen.

“Altijd Nuon”

Voor de Klantenservice Nuon belt u simpel en snel met het telefoonnummer 1830.

Vindnummer.nl is niet verbonden of aangesloten bij Nuon