[Totaal: 1   Gemiddelde:  5/5]

Telefonisch contact met de Klantenservice van Simpel

Bel met uw telefoon naar 1830 en we verbinden u door met de klantenservice van Simpel voor telefonisch contact met het Simpel telefoonnummer.

Bel met 1830 voor contact met de klantenserviceBel: 1830 (€0,80 / min)
Bel 1830 voor contact met de klantenserviceSimpel.nl

De klantenservice Simpel bellen? Handige en belangrijke informatie

U zoekt het telefoonnummer van Simpel klantenservice om telefonisch met een medewerker te kunnen spreken of storing te melden? De Simpel klantenservice kan uw informatie geven over een algemene storing of u kunt er een nieuwe storing melden of vraag stellen. Vindnummer.nl kan u doorverbinden met het telefoonnummer van de helpdesk of klantenservice van Simpel. Onze telefonistes staan u graag te woord en verbinden u deskundig en snel door naar het juiste nummer voor contact met Simpel.

Vindnummer.nl heeft geen samenwerkings relatie met bedrijven of instanties die in onze bestanden voorkomen.

Vindnummer.nl beschikt over de bijgewerkte en up-to-date gegevens van actuele klantenservice, helpdesk en algemene telefoonnummers van vrijwel alle bedrijven, verenigingen en instanties. Via onze service kunt u direct telefonisch doorverbonden worden en hoeft u niet lang meer te zoeken naar een nummer. Erg handig voor wanneer u onderweg bent en niet door die lange onhandige klantenservice contact pagina’s wil bladeren voordat u eindelijk het nummer vind waar u naar toe wilt bellen om een medewerker te spreken. Voor onze dienst kunt u met uw telefoon bellen met 1830 (€0,80 per min plus de eventuele kosten voor het gebruik van uw mobiele telefoon). Nadat u bent doorverbonden geldt ditzelfde tarief omdat u bent doorgeschakeld via onze centrale. Onze telefonistes kunnen u ook het nummer geven waarna u ophangt en zelf het nummer belt, vraag hier naar!

Diensten waarover u telefonisch contact met Simpel kunt maken

Voor de volgende populaire diensten van Simpel kunt u bellen met om in contact te komen met de klantenservice:

Sim-only abonnementen
Belplafond
Mijn-Simpel app
Nummerbehoud
Geen kredietcheck
Supersnel mobiel internet
Controle over je kosten
Gratis nummerbehoud

Over Simpel

Simpel is een aanbieder van voordelige sim-only-abonnementen. Simpel staat voor goedkope telefonie, duidelijke communicatie en maximale controle over je uitgaven. Je hoeft bij Simpel geen toestel aan te schaffen. Daarom profiteer je van zeer lage tarieven. Met het Simpel Plafond heb je volledige controle over je kosten en Simpel doet geen kredietcheck. Iedereen is welkom.

Simpel is sinds 2007 actief op de Nederlandse telecommarkt. Het merk werd snel bekend door de transparante tarieven en het feit dat er geen kredietcheck wordt uitgevoerd. Als eerste aanbieder in Nederland gaven wij onze klanten volledige controle over de kosten met het Plafond. Het Plafond wordt veel gebruikt door ouders met kinderen en voormalige prepaid bellers die goedkoper willen bellen.

In 2010 werd Simpel onderdeel van T-Mobile. In relatief korte tijd heeft Simpel naam verworven met hun goedkope sim-only abonnementen. Mede door de opvallende reclames, het Plafond en het feit dat er geen kredietcheck wordt uitgevoerd, heeft Simpel een sterke positie veroverd in Nederland. Sinds 2013 biedt Simpel snel internet aan al haar klanten. Vanaf 1 augustus 2014 is Simpel doorgegaan als zelfstandige telecomaanbieder. Het succesvolle merk, met honderdduizenden klanten, is geen onderdeel meer van T-Mobile.

Simpel is een kleine, slagvaardige organisatie met ruim 45 medewerkers. Simpel maakt gebruik van het moderne T-Mobile-netwerk.

Voor de Klantenservice Simpel belt u simpel en snel met het telefoonnummer 1830.

Vindnummer.nl is niet verbonden of aangesloten bij Simpel