[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Telefonisch contact met de Klantenservice van Telfort

Bel met uw telefoon naar 1830 en we verbinden u door met de klantenservice van Telfort voor telefonisch contact met het Telfort telefoonnummer.

Bel met 1830 voor contact met de klantenserviceBel: 1830 (€0,80 / min) 
Bel 1830 voor contact met de klantenserviceTelfort.com

De klantenservice Telfort bellen? Handige en belangrijke informatie

U zoekt het telefoonnummer van Telfort klantenservice om telefonisch met een medewerker te kunnen spreken of storing te melden? De Telfort klantenservice kan uw informatie geven over een algemene storing of u kunt er een nieuwe storing melden of vraag stellen. Vindnummer.nl kan u doorverbinden met het telefoonnummer van de helpdesk of klantenservice van Telfort. Onze telefonistes staan u graag te woord en verbinden u deskundig en snel door naar het juiste nummer voor contact met Telfort.

Vindnummer.nl heeft geen samenwerkings relatie met bedrijven of instanties die in onze bestanden voorkomen.

Vindnummer.nl beschikt over de bijgewerkte en up-to-date gegevens van actuele klantenservice, helpdesk en algemene telefoonnummers van vrijwel alle bedrijven, verenigingen en instanties. Via onze service kunt u direct telefonisch doorverbonden worden en hoeft u niet lang meer te zoeken naar een nummer. Erg handig voor wanneer u onderweg bent en niet door die lange onhandige klantenservice contact pagina’s wil bladeren voordat u eindelijk het nummer vind waar u naar toe wilt bellen om een medewerker te spreken. Voor onze dienst kunt u met uw telefoon bellen met 1830 (€0,80 per min plus de eventuele kosten voor het gebruik van uw mobiele telefoon). Nadat u bent doorverbonden geldt ditzelfde tarief omdat u bent doorgeschakeld via onze centrale. Onze telefonistes kunnen u ook het nummer geven waarna u ophangt en zelf het nummer belt, vraag hier naar!

Diensten waarover u telefonisch contact met Telfort kunt maken

Voor de volgende populaire diensten van Telfort kunt u bellen met om in contact te komen met de klantenservice:

Mobiel
Internet, TV en bellen
Combivoordeel
Webmail
Zakelijk
Interactieve TV

Over Telfort

Telfort biedt op de markt in Nederland onder andere vaste en mobiele telefoniemogelijkheden aan. Daarnaast beschikken zij ook over pakketten in combinatie met internet en televisie.

Voor de Klantenservice Telfort belt u simpel en snel met het telefoonnummer 1830.

Vindnummer.nl is niet verbonden of aangesloten bij Telfort