[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Klantenservice Oxxio

phone_icon
Bel: 1830 (€0,80 / min)


canstockphoto10760534_noshadow

www.oxxio.nl

1830 telefoonnummer informatie dienst bel 1830 en we verbinden u door

Over Oxxio

Groupon is een marketingonderneming afkomstig uit Amerika en biedt als bemiddelaar coupons voor andere bedrijven aan via het internet.

De naam van het bedrijf is afgeleid uit de woorden group en coupon. Groupon biedt elke dag verschillende diensten aan, bijvoorbeeld; het haar laten knippen bij een speciale kapper of een hapje eten in een nieuw restaurant. Het idee achter deze onderneming is dat een bedrijf een redelijke prijs vraagt voor een product/dienst, een bepaald aantal mensen moeten dit bod accepteren en dan gaat de aanbieding door. Zijn er niet nog genoeg mensen die het bod accepteren, gaat het bod niet door. Indien het bod doorgaat, krijgen de klanten die meededen aan de aanbieding een waardebon opgestuurd. Groupon werkt als bemiddelaar tussen de klant en het bedrijf. Groupon is in 2008 opgericht in Amerika.

Oxxio bellen? Handige en belangrijke informatie

U zoekt het nummer van Oxxio om telefonisch met een medewerker te kunnen spreken? Vindnummer.nl kan u doorverbinden met het telefoonnummer van de helpdesk cq. klantenservice van Oxxio. Onze telefonistes staan u graag te woord en verbinden u deskundig en snel door naar het juiste nummer.

Vindnummer.nl heeft geen samenwerkings relatie met bedrijven of instanties die in onze bestanden voorkomen.

Vindnummer.nl beschikt over de bijgewerkte en up-to-date gegevens van actuele klantenservice, helpdesk en algemene telefoonnummers van vrijwel alle bedrijven, verenigingen en instanties. Via onze service kunt u direct telefonisch doorverbonden worden en hoeft u niet lang meer te zoeken naar een nummer. Voor onze dienst kunt u bellen met 1830 (€0,80 per min plus de eventuele kosten voor het gebruik van uw mobiele telefoon). Nadat u bent doorverbonden geldt ditzelfde tarief omdat u bent doorgeschakeld via onze centrale.

Vindnummer.nl is niet verbonden of aangesloten bij Oxxio